Puijonlaakson Aeto myymälä-kahvila

 

Aeto myymälä-kahvila palvelee sinua arkipäivisin 9-17, Puijonlaakson ostoskeskuksessa, osoitteessa Sammakkolammentie 6, 70200 Kuopio.

puh. 050 919 6974
Ma-Pe 9-17

Aeto-myymälästä löydät Julkulan leipomon maistuvat ja edulliset tuotteet arkeen ja juhlaan: juureen leivottua luomuruisleipää sekä laaja valikoima vaaleita leipiä, viittä erilaista sämpylää sekä monenlaisia makeita ja suolaisia herkkuja! Kakkujen tilaus ja nouto onnistuvat helposti meiltä kuten muistakin myymälöistä.

Aeto-kahvilamme on 12-paikkainen, viihtyisä ja kodikas olohuone ja tapaamispaikka keskellä Puijonlaakson palveluita. Täällä saat tuoreen kahvin ja pullan lisäksi vaihdettua päivän tärkeimmät uutiset ja kuulumiset iloisten myyjien kanssa. Myynnissä myös vaihteleva valikoima lähiseudun yritysten tuotteita mm. hunajaa.

Tervetuloa!

Puijonlaakson Aeto myymälä-kahvilasta löydät tuoreet leivät ja sämpylät sekä makeat ja suolaiset herkut juhlaan ja arkeen!

Julkulan leipomon tuoreet ja herkulliset sekä edulliset tuotteet saatavilla Aeto-myymälöistä Kuopiosta ja Siilinjärveltä!

Oiva-raportti Puijonlaakso